Annemarie Trouwt
/

 Trouwambtenaar & Ceremoniespreker

 

Werkwijze

Wat mag je nu verwachten als je mij boekt als spreker op jullie droomdag? Ik zet het even voor jullie op een rijtje.

Klikgesprek - Onze eerste kennismaking vindt telefonisch of online plaats en is bedoeld om te ondervinden of er sprake is van een wederzijdse klik. Op basis daarvan kunnen jullie besluiten of ik de juiste persoon ben om jullie verhaal te vertellen. Als ik de eer krijg om dit voor jullie te doen zullen jullie van mij een opdrachtbevestiging ontvangen. Nadat deze ondertekent is geretourneerd en er een aanbetaling is gedaan is de boeking definitief en ga ik er alles aan doen om jullie een onvergetelijke ceremonie te bezorgen!

Huiswerk - Een aantal maanden voordat jullie gaan trouwen ontvangen jullie van mij via de mail wat huiswerk ter voorbereiding op de ceremonie.

Voorbereidend gesprek - Met jullie huiswerk vers in mijn mailbox kom ik bij jullie langs om jullie het hemd van het lijf te vragen. Ik wil dan van alles van jullie weten, denk aan jullie ontmoeting en de eerste kus. Maar we praten ook over mooie en moeilijke momenten die jullie met elkaar hebben gedeeld. Er zijn zoveel dingen in jullie leven die het waard zijn om op jullie trouwdag aandacht aan te schenken dat ik het graag allemaal wil horen. 

Interview dierbaren - Ieder bruidspaar mag 4 personen opgeven die ik in de aanloop naar het huwelijk ga benaderen. Bij hen zal ik aanvullende informatie opvragen die in de speech voor de extra persoonlijke touch zullen zorgen. 

Schrijven, schrijven, schrijven - Met alle informatie op zak schrijf ik voor jullie een speech die volledig uniek is en helemaal is toegespitst op jullie levens- en liefdesverhaal. 

Trouwdag - Op jullie trouwdag zal ik deze speech uiteraard met veel energie en enthousiasme aan jullie voordragen.  Het verhaal wat ik vertel, jullie verhaal, zal voor iedereen een feest van herkenning zijn. Jullie dierbaren zullen hier ook volop bij betrokken worden omdat ik graag wil dat ze deelnemen aan de ceremonie en meer zijn dan alleen toeschouwer. 

Persoonlijk contact - In de aanloop naar jullie huwelijk maar ook achteraf hebben we veel persoonlijk contact. Ik check graag tussendoor hoe het met jullie gaat maar vind het ook ontzettend leuk om na afloop na te kletsen en te horen hoe jullie de ceremonie hebben beleefd.

Hebben jullie n.a.v. mijn werkwijze nog vragen? Stuur me dan zeker een berichtje. Het is altijd maatwerk en als jullie extra wensen of ideeën hebben is dat natuurlijk altijd bespreekbaar.

 
E-mailen
Instagram